Lokal – Innovativ – Bærekraftig

LOKAL

Bildet kan inneholde: 1 person, står, hatt og utendørs

Vi  har solgt klær i Møre og Romsdal gjennom 130 år fra våre butikker i Ålesund. Det er det lov å være stolt av! Det hele startet på Apotekertorget i ei lita grønn bu. Hit kom fiskere og fikk kledd seg opp før de skulle ut på fiskefeltet.Dette la gunnlaget for driften som Thore Dale fra Nordalen (derav Th.Dale) i sin tid startet. 

Etter brannen i 1904 ble ny butikk og bolig bygget opp igjen i Kongensgate 10. Etterhvert kom Anton Oscar Dale hjem og overtok driften og utvidet den 100% da bestefaren lå og sov. Etter dette har det gått slag i slag og konsepter har blitt rendyrket og utviklet av 4.generasjon Siri & Gerhard Dale Reichel.

Det å være lokale i alt som gjøres, starter både med beliggenhet, men ikke minst med alle arbeidsplassene som gjennom 130 år har vært på Dalegruppens lønningsliste. Butikkonsepter har blitt utviklet lokalt, der lokale arkitekter har tegnet og bedrifter på Sunnmøre har produsert innredninger.

Dalegruppen har vært stolt sponsor til både Aafk og Momentium i en årrekke, men også til mange andre kulturarrangement og idrettsklubber.

INNOVATIV

Disk.jpg

Innovasjon har vært sentralt i Dalegruppen. Vi har vært i en og samme bransje i 130 år og vi jobber for å holde oss oppdatert hele tiden. Vi har også våget å forandre oss, fulgt med på trender og nyutviklinger, flyttet lokasjon når det har vært riktig, satset på enkelte varegrupper når tidene tilsier at vi burde det, reist ut i verden for å hente inspirasjon og fulgt med på internasjonale messer.

Dale Conseptstore er et populært begrep og butikkkonseptet  har  ikke  bare  blitt  lagt  merke til i  Norge, men  også  utover landets  grenser. Daglig  blir vi  kontaktet av internasjonale aktører som vil inn i våre butikker.

Vi jobber også mye på sosiale plattformer som Instagram og Facebook, og oppdaterer daglig vår nettbutikk daleplus.no. Vi har også etablert en egen Kundeklubb som det kun er fordeler å være medlem av! Her får du gode rabattordninger gjennom et lojalitetsprogram. Firmaet jobber hele tiden
med de nyeste it-løsninger for detaljehandel. Ved å gjøre dette har vi kunnet rendyrket våre konsepter enda mer, samtidig som vi har vært tro mot dem.

BÆREKRAFTIG

Image result for s'well bottle"

Det å være og drive bærekraftig er noe av det viktigste vi gjør i dag. Derfor jobber vi mot å være et bærekraftig firma og strekker oss så langt det går i alt vi gjør. At vi både designer og ikke minst produserer våre DALE butikker på Sunnmøre, er en viktig del av dette. Vi kildesorterer selvsagt alt avfall som daglig ankommer i butikkene av plast og papir.

Vi selger varer av høy kvalitet som varer lenger og kan brukes mer enn noen få ganger.Gjenbruk er et av våre bærekraftmål. Det er trenchen fra Burberry et klassisk eksempel på. Samtidig representerer vi et stort utvalg av merkevarer- både nordiske og internasjonale- som jobber iherdig med bærekraft og etisk produksjon. 

Vi elsker norske designere og i løpet av høsten kan du møte flere av dem i butikkene våre under NORSKE DESIGN DAGER.

Dalegruppen har også gjennom flere år hatt SOS Barnebyer som sitt sosialprosjekt. Her har vi blant annet vært med på å bygge Mørehus, samt vært med å støtte flere SOS-landsbyer.