Om oss

Vi har solgt klær i Møre og Romsdal gjennom over 130 år fra våre butikker i Ålesund sentrum og på Amfi Moa Nord. Det hele startet på Apotekertorget hvor det var fiskerene som skulle ut på fiskefeltet som la grunnlaget for driften som Thore Dale i sin tid startet. Det skulle senere bli Th. Dale AS og som i dag er dagens DALEGRUPPEN.

Ivar Dale fulgte etter sin far, men det var sønnen Anton O. Dale som virkelig tok grep om driften og utvidelsene på 70- og 80-tallet. Han var blant annet med på å starte det første kjøpmannvarehuset på Moa i 1972, som i dag alle kjenner som Moa Amfi.

Fjerde generasjon, Siri & Gerhard Dale Reichel kom inn i driften i 1983 og har utviklet bedriften til å omfatte både Dale og Dale TREND.  Mai 2021 kom 5. generasjon, Nana-Marie Dale Reichel, inn i driften og i dag består Dalegruppen av Dale, Dale Trend, NUVAA og MANGO Ålesund.


Dalegruppen har gjennom mange år vært en ivrig støttespiller
til lokale idrettsklubber og innenfor kulturlivet i Ålesund.

Vi er svært opptatt av lokalmiljøet, og gir derfor støtte til flere små og store kunst og sportsarrangement i byen gjennom året. Har du en klubb eller forening du ønsker støtte til send gjerne en mail med hvem, hva og hvor det skal skje til siri@dalegruppen.no og merk det med «SPONSORSTØTTE».